DSW begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een passende baan.

Een kerstpakket inpakken. Simpel toch?

vrijdag 30 september 2016

Dat zou u misschien wel verwachten. Maar bij het inpakken van veel kerstpakketten lijkt de planning en organisatie soms net hogere wiskunde. Sociaal Werkbedrijf DSW biedt de oplossing. Want wat u kiest en koopt kunnen wij voor u verpakken!

Gelukkig is het nog geen kerst
U heeft nog voldoende tijd om de inhoud van uw kerstpakketten te bedenken en te kopen. Daarna maken van onze medewerkers het werk af. Op één van onze locaties ontvangen onze medewerkers uw artikelen. Accuraat verzamelen en beheren zij alles tot de pakketinhoud compleet is, daarna worden de dozen gevuld en ingepakt. Met als resultaat een verzorgd kerstpakket en uw tastbare blijk van waardering voor hun inzet.

Kerstpakket met een goed gevoel
Wij zijn een werkleerbedrijf. Een plek waar gemotiveerde medewerkers werkritme, kennis en ervaring opdoen. En zo hun kans op een reguliere baan vergroten. Ook voor u gaan ze graag aan de slag. Terwijl zij u werk uit handen nemen, maakt u werk van hun ontwikkeling. DSWérkt! Onze medewerkers geven zich volledig wanneer zij aan uw opdracht werken. Het geeft hen én u een goed gevoel. Een fijne gedachte. Zeker wanneer het kerstpakketten betreft.

Doe mee!
Vraag informatie en een offerte bij ons bedrijfsbureau.

 

 

« Terug naar overzicht