DSW begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een passende baan.

DSW en Nedcargo breiden samenwerking uit

dinsdag 3 april 2018

Sinds 2011 werkt een groep medewerkers van DSW bij Nedcargo in Zoetermeer. En dat doen ze met veel enthousiasme! Tijdens een recente bespreking spraken beide organisaties uit dat de samenwerking naar ieders tevredenheid verloopt en zelfs wordt uitgebreid. Begin april start een groep van zeven medewerkers in Waddinxveen. “We zijn blij met deze aanvulling. De DSW-medewerkers zijn gefocust en leveren goed werk. Ze zijn van harte welkom in Waddinxveen”, aldus Lars Vreeswijk, Operations Manager VAS.

Inhouse
Nedcargo (voorheen Van Uden) is een logistiek en transportbedrijf met een speciale focus op ‘food, beverage (dranken) & retail’. Nedcargo ontzorgt de klant in het totale logistieke proces van hun producten. Onze medewerkers gaan begin april inhouse in Waddinxveen aan de slag om levensmiddelen te in-, om-, of verpakken. Ook in deze vestiging worden ze begeleid door een voorman van DSW.
Nedcargo Waddinxveen is gespecialiseerd in levensmiddelen. Zo werden er vorig jaar op de drukste dag 11.500 pallets levensmiddelen afgeleverd.

Aanstekelijk
Zoetermeer was de eerste vestiging van Nedcargo die in 2011 de samenwerking aanging met een Sociaal Werkbedrijf. De vestiging in Nederasselt nam het initiatief over en zocht samenwerking met het plaatselijke Sociaal Werkbedrijf. Nu in 2018 zijn we er trots op dat we ook mogen starten in Waddinxveen.


In 2015 interviewden we Van Uden (nu Nedcargo) voor onze Participatiekrant.

« Terug naar overzicht
IMG 1951