DSW begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een passende baan.

Deelname Plantarium groot succes!

vrijdag 30 september 2016

De grootste groenbeurs in het land werd gehouden van 24 t/m 27 augustus.
Samen met Kwekerij Buitenhuis, Riverdale en Royal Lemkes namen wij deel aan deze beurs. Het thema van de beurs was dit jaar Show-it. Ons uitgangspunt was “geen plantjes maar handjes” door te laten zien hoe succesvol wij handen kunnen leveren aan kwekerijen en groenvoorzieningen.

Werkeiland
Met dank aan Riverdale die de stand had ingericht als een grote huiskamer, met in het midden een werkeiland. Aan dit werkeiland waren dagelijks drie van onze medewerkers aan het werk met het knippen van stekjes, inpakken (wrappen) van planten en het inpakken van tassen. De kamerplanten van Royal Lemkes en de buxussen en coniferen van Kwekerij Buitenhuis maakten de stand helemaal af.

Herkenbaarheid
Onze medewerkers hadden, in het kader van de herkenbaarheid, witte poloshirts aan, met voorop het DSW logo, en achterop de tekst “onze handen werken”. De tassen van Riverdale waren een goede publiekstrekker, evenals de drie te winnen pakketten, beschikbaar gesteld door Riverdale en met een winkelwaarde van €450 per pakket. Bezoekers konden meedoen aan deze winactie door te raden hoeveel blaadjes er aan een moederhedera van circa 1,5 meter lang zaten. Dit aantal konden ze op hun visitekaartje schrijven en inleveren.

Trendwatcher
Door een trendwatcher werd onze stand beschreven: “In jullie stand kom je niet om een product of dienst te kopen, maar ervaar je een volledige beleving, ik vind dat een compliment waard”. Al met al veel positieve geluiden, een sterk toegenomen naamsbekendheid en concrete mogelijkheden voor onze “handjes”, dus wij zijn zeer tevreden!

« Terug naar overzicht