DSW begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een passende baan.

De springplank start unieke winkel aan de Dorpsstraat 76 in Zoetermeer

vrijdag 4 november 2016

Persbericht:

De Springplank start een unieke nieuwe winkel aan de Dorpsstraat 76 in Zoetermeer.

U kent de Springplank al van de winkel aan de Edelgasstraat 248 in Zoetermeer.

Een Woonwarenhuis waar mensen met een beperking direct in contact komen met de bevolking van Zoetermeer en omstreken. Aan de kassa, tijdens het bezorgen en ophalen van goederen, in de winkel  en in tal van andere afdelingen komt u onze deelnemers tegen. De Springplank is een werkplek voor, door en van mensen met een verstandelijke - & meervoudige beperking. Met  onze enthousiaste deelnemers spelen we in op de veranderingen in de zorg. Onze deelnemers doen ervaring op en vullen bij De Springplank hun dagbesteding op een nuttige manier in.

Samen met Teamwerk Zorg, DSW, Gemeente Zoetermeer, Fonteynenburg, stagiaires van De Keerkring en het Atrium (speciaal onderwijs)   en een groep enthousiaste vrijwilligers zijn we in de afgelopen twee jaar gegroeid tot nu bijna 50 deelnemers die hun beste beentje voorzetten om u als consument van dienst te zijn.

De Springplank is inmiddels een begrip geworden in Zoetermeer en omstreken. Wij werken met verschillende organisaties uit de regio samen zoals de Bibliotheek Zoetermeer en TerredesHommes. Iedere dag weer weten  veel  mensen uit de hele regio  de weg naar De Springplank te vinden.  Het assortiment is uitgebreid en veelzijdig, heerlijke gratis koffie, vriendelijke prijsjes en heel uniek:

1 maand garantie op elektrische apparatuur en maar liefst 3 maanden garantie op het grote witgoed zoals koelkasten en wasmachines. Er is altijd wat bijzonders te vinden.  Elke dag opnieuw krijgen we van enthousiaste en betrokken klanten hun overtollige spulletjes.

En tijdelijk heeft de Springplank nu ook nog een unieke winkel, midden in de Dorpsstraat! NR 76 Het oude dorpshuis!

Vanaf 19 november De Springplank KERSTWINKEL!

De Springplank Kerstwinkel staat vol met leuke, aparte, gekke, mooie kerstspullen van ballen tot bomen, engeltjes, pieken, kaarsen, maar ook allerlei winterspulletjes zoals schaatsen en skies.

En dat alles voor heel kleine prijsjes zoals u van De Springplank gewend bent! En natuurlijk wordt u geholpen door onze deelnemers.

Waar:    Dorpstraat 76, Zoetermeer (het oude Dorpshuis)
Wanneer:  vanaf 19 november tot 24 December
Openingstijden: woensdag t/m vrijdag van 12.00uur tot 17.00uur en zaterdag van 10.00uur tot 17.00uur

Voor meer informatie:
Tjerk Kloet/Ad Ockers
079-3633450

 

« Terug naar overzicht