DSW begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een passende baan.

"DE REIS VAN DE LETTERS..... ZOETERMEER VEEL MEER"

dinsdag 7 november 2017

In de zomer is de Zoetermeerse ondernemersvereniging RVOZ een zomeractie gestart: VEEL MEER ZOETERMEER.
Onlangs ontvingen wij de letters VEEL MEER ZOETERMEER uit handen van Daniëlle Spaans, directeur Sales Plus.

Bron: facebook zoetermeerveelmeer

Bedankt Daniëlle, ik heb met veel plezier de letters van je overgenomen om Zoetermeer verder op de kaart te zetten. Ik zie VEEL MEER mogelijkheden om met kleine en grote bedrijven samen te werken om zo onze medewerkers een kans te geven om door te stromen naar een baan in de reguliere arbeidsmarkt. Mijn naam is Patrick Verhoef, algemeen directeur Sociaal Werkbedrijf DSW, Edelgasstraat 250, 2718 TC in Zoetermeer, 079-3633402.

DSW stelt zich voor
Wij zijn een professioneel sociaal werkbedrijf met meer dan 60 jaar ervaring in het werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Onze missie is de maatschappelijke participatie van mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt te verhogen. Hoe doen we dit? Door nauwe samenwerking met het bedrijfsleven, de gemeenten en zorginstellingen. En door de capaciteiten van mensen te optimaliseren en tegelijkertijd waarde voor onze klanten toe te voegen. Kortom DSW is een bijzondere gewone onderneming.

Geeft uw bedrijf onze medewerkers ook een kans?
Met DSW haalt u meer in huis dan een organisatie waar u productiewerk aan kunt uitbesteden. Ons motto: “slimmer werken door samen te werken, wij vinden altijd een oplossing”. Als dat ook uw benadering is, dan nodigen wij u graag uit om eens kennis te maken met DSW en samen te kijken waar de kansen liggen voor een succesvolle samenwerking.

Hoe maakt jouw bedrijf Zoetermeer beroemd?
Door nauwe samenwerking met het bedrijfsleven, de gemeente en zorginstelling. Juist door de samenwerking met ondernemers en ondernemers te laten ervaren welke voordelen het heeft om medewerkers in dienst te hebben met afstand tot de arbeidsmarkt. Hoe mooi zou het zijn als je als stad kan laten zien dat je door VEEL MEER samenwerking eerder een doel kan bereiken en VEEL MEER mensen kan laten werken in een reguliere baan.

Aan wie geef ik de letters door?
Ik geef de letters VEEL MEER door aan Van Schie groen. Omdat VEEL MEER samenwerking kansen biedt voor mensen met een ander talent en omdat wij Zoetermeer en omgeving nog VEEL MEER SEBO ondernemers toewensen. (http://tzho.nl/…/sebo-keurmerk-sociaal-economisch-betrokke…/ )

« Terug naar overzicht