DSW begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een passende baan.

Ambassadeurs maken voor DSW-medewerkers hét verschil

vrijdag 8 september 2017

Een waardevolle medewerker komt pas tot zijn/haar recht als er een concrete werkomgeving beschikbaar is. Om dit te realiseren heeft DSW werkgevers/ondernemers nodig en ambassadeurs. Maatschappelijk betrokkenen die onze waardevolle medewerkers een kans willen geven zonder daarbij de eigen primaire bedrijfsdoelstelling uit het oog te verliezen. Patrick Verhoef, directeur DSW: “Vanuit DSW Onderneemt!” hebben we aan onze relaties gevraagd om ambassadeur te worden. Vijftien ambassadeurs met hart voor sociaal ondernemen gaven gehoor aan deze oproep". 

Arbo Triple One, Bode Advocaten, Designstar, Emka-IT, Henk Patat, John West, Lean2Succes, Nederlands Thrillerfestival, Royal Lemkes, Sonnemans ACTI, Van Dorp Installaties, Vasenna Facility, WelkomFactor, Windo Displays, Zilveren Kruis.

Certificaat
DSW is trots op de vijftien ondernemers die zich als ambassadeur inzetten. Tijdens de zomerbarbecue kregen de ambassadeurs een certificaat overhandigd. Met dit certificaat kunnen de bedrijven aan hun bezoekers te laten zien dat ondernemen vanuit hun kennis en visie, en daarbij hun netwerk in zetten om bij te dragen aan het creëren van kansen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Taco Kuiper, Wethouder Sociale zaken en Wonen in Zoetermeer: “De gemeente Zoetermeer waardeert bedrijven die zich onderscheiden op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Daarom is het ambassadeurschap voor DSW zo belangrijk. Dankzij deze betrokken ondernemers zet DSW weer een stapje in de juiste richting”.

« Terug naar overzicht