DSW begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een passende baan.

Al 12 jaar gedetacheerd!

maandag 12 maart 2018

Sinds 1 maart 2018 is Riek van der Maas 12,5 jaar werkzaam bij DSW. Op 6 maart jl. hebben we dit gevierd bij haar detacheringsplek, het Ministerie van Defensie in Rijswijk. Sinds 2008 werkt Riek samen met haar twee DSW-collega's als groep bij het Ministerie van Defensie. Zij dragen hun steentje bij aan het bijhouden van de archieven van dit Ministerie.

Dossiers opbergen, ordenen en scannen. De dames hebben het hier, tussen 35 kilometer hoge en verschuifbare kasten vol papier, heel erg druk mee. Iedere dag is anders. Hun leidinggevende Jan Groenewegen, hoofd Semi-statisch Informatiebeheer is erg tevreden over de inzet van zowel Riek als haar collega's en zij maken eigenlijk geen onderscheid tussen hun eigen medewerkers en de medewerkers van DSW. Tijdens het jubileum van Riek heeft Jan Groenewegen ook een woordje gesproken en Riek een mooi certificaat overhandigd ter ere van haar jubileum. Uiteraard hopen we dat Riek en haar collega’s nog vele jaren met plezier bij Defensie mogen blijven werken.

In juni 2013 verscheen in het DSWerkt! magazine een artikel over de groepsdetachering bij het Ministerie van Defensie. Klik hier om het artikel te lezen.

« Terug naar overzicht
Jubileum Riek van der Maas 3