Sociaal Werkbedrijf DSW begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een passende baan.

DSWerkt!

DSW een beschutte werkplek voor mensen met een beperking? Allang niet meer. Wij detacheren onze medewerkers zoveel mogelijk bij u op locatie. En laten de succesverhalen zien in ons bedrijfsblad DSWerkt. DSW zet hiermee de stap naar buiten en houdt de deuren voor u open.

Met het bedrijfsblad DSWerkt gaan we onze eigen medewerkers achterna. Waar zij via detacheringsplekken ervaring opdoen bij reguliere werkgevers, geven wij u een kijkje in de keuken en een podium in DSWerkt: een professioneel bedrijfsblad met stoere verhalen en dito vormgeving.

DSWerkt 61: Werk in uitvoering

Respectvol met elkaar omgaan, duidelijke afspraken maken in het belang van het bedrijf en de klant en een actieve houding: dat is voor mij Werk in uitvoering. Maar ook binnen onze muren of daarbuiten zie ik mooie voorbeelden van Werk in uitvoering. Vaak is het een kwestie van gewoon doen. Dan ervaar je waar je goed in bent. Neem onze ploeg van groenvoorziening in Rijswijk Buiten. Zij planten hagen en maken de bouwplaats netjes. Of Coby Kortekaas die alweer acht jaar gedetacheerd is bij de gemeente Rijswijk. Ook kan ik me helemaal vinden in de tip van Harry Passage, gedetacheerd bij de gemeente Zoetermeer: “Durf stappen te zetten, je kunt meer dan je denkt!”. 

DSWerkt 61 - Werk in uitvoering
DSWerkt 60 - Durf, Daadkracht, Diversiteit
DSWerkt 59 - DSW maakt het verschil

 

DSWerkt 60 cover2 DSWerkt 61 Cover DSWerkt 59 Cover