Sociaal Werkbedrijf DSW begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een passende baan.

Ambassadeurs maken hét verschil

download 2Arbo Triple One
‘Ziek’ is niet altijd hetzelfde als ‘niet kunnen werken.’ Ziekteverzuim heeft invloed op de werkvloer, kost u geld, hoofdbrekens en tijd. Verzuimbegeleiding wordt bij ons daarom vanaf dag 1 van de ziekmelding opgepakt. En om diezelfde reden staat verzuimpreventie bij ons hoog in het vaandel.

bodee logo newBodee Advocaten
Bodee Advocaten is een op arbeidsrecht gericht kantoor in Zoetermeer. De compacte organisatie van ons kantoor, alsmede de hoge specialisatiegraad en jarenlange ervaring van onze medewerkers garanderen u een goede persoonlijke juridische dienstverlening. 


DESIGNSTAR PMS226C 4 KLEURENDesignstar
Designstar is een jong, ambitieus bedrijf dat tegen de economische ontwikkelingen in is gegroeid en zich heeft ontwikkeld tot een serieuze speler in de groensector.
Johan de Jong, Manager inkoop & productie van Designstar: Wij zijn tevreden met de medewerkers van DSW, omdat zij de kernwaarden van DSW voor ons zichtbaar maken. Ze zijn enthousiast en zetten zich samen met de leiding in om mooie producten af te leveren. Dankzij het vertrouwen dat daarmee is ontstaan, kunnen we het aantal etiketten nu opvoeren. 


downloadEmka-IT
Emka-IT is een gedreven eenmanszaak voor ICT oplossingen, Beheer en Consultancy in onder andere regio Westland en Haaglanden.

download 3Henk Patat
Henk Patat is al 40 jaar een begrip in Nederland en staat voor kwaliteit. Met meer dan 20 mobiele friteskraam, snackwagen en bierwagens bedient Henk Patat alle soorten feesten en evenementen.

download 4John West
John West is de grootste visconserven leverancier in Nederland en een vertrouwde naam. 
Tevreden over de samenwerking met DSW? ‘Absoluut’, zegt logistiek manager Jasper Kleine Rammelkamp van John West, ‘DSW werkt snel en goed, we werken niet voor niets al tien jaar samen. Wij hechten veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. De samenwerking met DSW is daar een goed voorbeeld van.’

download 5Lean2Succes
Lean2Succes helpt organisaties om hun dienstverlening te optimaliseren. Hun overtuiging: overal zijn mogelijkheden om te verbeteren. “Wij helpen DSW om voor alle medewerkers het werk beter en leuker te maken. Dat doen we met Lean-trainingen én door medewerkers en leidinggevenden te begeleiden op de werkvloer. Lean stelt de klant centraal en streeft er naar dat iedereen elke dag aan verbeteren werkt.”

Logo ThrillerfestivalNederlands Thrillerfestival
Het Nederlands Thrillerfestival is een niet meer weg te denken evenement dat jaarlijks plaatsvindt in Zoetermeer. De stad wordt een week lang omgedoopt tot Thriller City en in die week vinden er veel spannende culturele activiteiten plaats.

download 6Royal Lemkes
De missie van Royal Lemkes: "Wij geloven dat mensen het verschil maken. Wij zijn trots op de passie en expertise van onze collega’s en helpen hen deze verder te ontwikkelen". Michel van Veen, operations & Supply Chain director: "Royal Lemkes en DSW werken al jarenlang samen in het overbruggen van afstanden tot de arbeidsmarkt. Afgelopen jaar is de samenwerking tussen onze beide bedrijven ook weer naar tevredenheid geweest en is de relatie zelfs hechter geworden. Nog beter samenwerken levert voordelen op voor zowel DSW als Royal Lemkes". 

LOGO SonnemansSonnemans ACTI
Rob Sonnemans: 'Mijn motto is: “Overtref de verwachting van je klant”. Dat doe je vooral door je in de klant in te leven en oprechte aandacht te geven'.

download 1Van Dorp Installaties
Van Dorp installaties bv is een landelijk werkend installatiebedrijf en biedt een totaalpakket aan technische diensten. Van Dorp streeft ernaar om als maatschappelijk betrokken onderneming op te treden. De keuze om een medewerker van DSW in dienst te nemen was voor het bedrijf dan ook een logische stap.

Logo VasennaVasenna Facility
Vasenna Facility verbindt de beste specialisten aan onze opdrachtgevers. Via werving en selectie, interim-management of detachering. Op junior, medior, senior en executive niveau.

download 7WelkomFactor
Werkplezier + gastvrijheid = succes
WelkomFactor werkt vanuit de overtuiging dat het succes van organisaties mede wordt bepaald door persoonlijke successen van medewerkers en de mate waarin gastvrijheid door klanten wordt ervaren. Gemotiveerde en geïnspireerde medewerkers presteren beter en zorgen voor de goede naam van een bedrijf.

download 8Windo Displays
Windo Displays maakt innovatieve displayproducten en werkt al 12 jaar samen met DSW. Meer dan 1 miljoen producten gingen al door de vaardige handen van de medewerkers van DSW. Zij houden de kwaliteit van de eindproducten nauwlettend in de gaten. Ook dragen zij zorg voor het verpakken en verzendklaar maken ervan. 

mede mogelijk gemaakt doorZilveren Kruis | raad en daad
Zilveren Kruis staat haar klanten bij met raad en daad. Of het nu gaat om het regelen van zorg, het betalen van zorg of het streven naar vitaliteit: Wij helpen mensen hun weg te vinden in de zorgwereld en het maken van de juiste persoonlijke keuzes in de zorg.