Sociaal Werkbedrijf DSW begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een passende baan.

DSW

DSW is een professioneel en betrouwbaar sociaal werkbedrijf met meer dan 60 jaar ervaring in het werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Onze missie is de maatschappelijke participatie van mensen met een achterstand te verhogen, de capaciteiten van mensen te optimaliseren tegen maatschappelijk aanvaardbare kosten en tegelijkertijd waarde voor onze klanten toe te voegen. Door de nauwe samenwerking met het bedrijfsleven, de gemeente en zorginstellingen is DSW dé partner om uw vraag naar arbeid te matchen aan de capaciteiten van onze medewerkers.

Met DSW maakt u het verschil door samen te werken aan arbeidsparticipatie en sociaal ondernemerschap; DSWérkt. Uitgangspunt is namelijk niet de beperking maar de mogelijkheden die een medewerker voor u juist wél heeft. Op dit moment werken bij ons ruim 700 mensen bij ruim 80 opdrachtgevers; groot genoeg om professioneel te zijn, klein genoeg om op individuele wensen van opdrachtgevers als medewerkers in te spelen. Kernwaarden zoals flexibiliteit, klantgericht, lef, samenwerken, betrokkenheid en kwaliteit staan voorop.

Onze medewerkers worden bij u individueel of in groepen gedetacheerd, met of zonder begeleiding van onze kant. In een aantal gevallen wordt er ‘in house’ aan de opdrachten gewerkt. Wij zien ons graag als een essentieel onderdeel van het bedrijfsproces van onze klanten.

Met DSW haalt u meer in huis dan een organisatie waar u productiewerk aan kunt uitbesteden. Slimmer werken door samen te werken, wij vinden altijd een oplossing. Als dat ook uw benadering is, dan nodigen wij u graag uit om eens kennis te maken met DSW en samen te kijken waar de kansen liggen voor een succesvolle samenwerking.

Organisatie1290x2 vrouwverpakkenprod290x2