Gezocht: Voorzitter en twee leden Raad van Commissarissen voor Werkbedrijf De Binnenbaan

Juli 2020 – De Binnenbaan wordt het nieuwe werkbedrijf voor de regio Zoetermeer! Per 1 januari 2021 start het nieuwe werkbedrijf met het samenbrengen van werkgevers en werkzoekenden, en wel met één loket voor zowel werkzoekenden als ondernemers.

Dat betekent een bredere opzet dan de huidige Dienst Sociale Werkvoorziening (DSW), die overgaat naar De Binnenbaan. De Binnenbaan wil de weg naar meedoen verkorten in de maatschappij, waar iedereen bij hoort; ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt; met een focus op ‘wat kan wél’, eventueel met persoonlijke begeleiding en ontwikkeling.

Inmiddels is men in de startfase van De Binnenbaan op zoek naar leden voor de Raad van Commissarissen, te weten een voorzitter en twee leden. We zijn op zoek naar kandidaten die vanuit een externe, onafhankelijke rol op een moderne wijze kunnen toezichthouden. Uiteraard met affiniteit met de doelstelling van De Binnenbaan, en met ‘hart’ voor mensen die willen meedoen aan de samenleving en hun talenten. We zoeken kandidaten die kunnen sparren met de directeur/bestuurder vanuit ‘voeling’ met de behoeften van werkgevers en met een ‘ondernemende’ en innovatieve competentie.

Kunt u daarnaast ook acteren in een (openbaar) bestuurlijke omgeving? Dan bent u de commissaris die De Binnenbaan zoekt!

Klik hier voor een uitgebreide profielschets.


Voor inhoudelijke of procedurele vragen kunt u contact opnemen met drs Annette Ettes, directeur/senior consultant. Zij is bereikbaar op telefoonnummer: 06-21993905 of per e-mail: info@ettessearch.nl.

Uw sollicitatie kunt u tot en met 4 september as per email sturen via info@ettessearch.nl voorzien van motivatie en CV, ter attentie van Annette Ettes ovv referentienummer 202020 (voor de voorzitter) en 202021 (voor de twee leden).

Logo de Binnenbaan v3