Bedrijfsscholen

In samenwerking met werkgevers en onderwijsinstellingen uit de regio heeft Leerwerkbedrijf DSW verschillende bedrijfsscholen ontwikkeld. Het doel hiervan is het onderwijs en het bedrijfsleven beter op elkaar aan te laten sluiten.

Contact

Vanuit de gemeente kunnen kandidaten voor de verschillende bedrijfsscholen worden aangemeld. Heeft u vragen of wilt u een kandidaat aanmelden? Neem dan contact op met:

Denise de Bruin | 06-55496043 | opleidingen@dswrijswijk.nl

 

Groenacademie

In september 2020 start de Groenacademie!

De Groenacademie is een combinatie van een MBO 1 en MBO 2 opleiding.  Gedurende de opleiding gaan leerlingen één tot twee jaar lang 1 dag in de week naar school en 3-4 aan het werk bij een groenaannemer. De werkgever draagt zorg voor de opleidingskosten en biedt de leerling een salaris. Na één tot twee jaar (afhankelijk van het niveau) heeft de leerling een mbo-diploma op zak. Klik hier voor de flyer

Heeft u vragen of wilt u een kandidaat aanmelden? Neem dan contact op met:

Marjon Gillet | 06-18426087 | opleidingen@dswrijswijk.nl

Nieuw 22b Heijmans

De Bouwacademie

DSW is in samenwerking met het bedrijfsleven de mogelijkheid aan het onderzoeken om te starten met een BBL-opleiding tot assistent bouwen, wonen en onderhoud.

Gedurende de opleiding gaan leerlingen 1 dag in de week naar school en 3-4 dagen aan het werk bij een bouw- of techniekbedrijf. De werkgever draagt zorg voor de opleidingskosten en biedt de leerling een salaris voor de uren dat de leerling werkzaam is in het bedrijf. Na een jaar heeft de leerling een MBO 1 diploma op zak.

De Atlas Fietsen Academy

Dit is een MBO1 opleiding in BBL-variant tot assistent fietsenmaker.

Bij een entreeopleiding in BBL-vorm gaan kandidaten zonder diploma van de middelbare school (uitzondering hierop is een diploma van het praktijkonderwijs) een jaar lang 1 dag in de week naar school en 3-4 aan het werk bij een fietsenmaker. De werkgever draagt zorg voor de opleidingskosten en biedt de leerling een salaris voor de uren dat de leerling werkzaam is in het bedrijf. Na een jaar heeft de leerling een MBO 1 diploma op zak.

200105 DSW Website 1762

De Schoonmaakacademie

Leerwerkbedrijf DSW is in samenwerking met het bedrijfsleven de mogelijkheid aan het onderzoeken om te starten met een schoonmaakopleiding.

Gedurende de opleiding gaan leerlingen 1 dag in de week naar school en 4 dagen aan het werk bij een schoonmaakbedrijf. De werkgever draagt zorg voor de opleidingskosten en biedt de leerling een salaris voor de uren dat de leerling werkzaam is in het bedrijf. Na een jaar heeft de leerling een MBO 1 diploma op zak.

200105 DSW Website 1858 1

Contact

Wilt u meer weten over de verschillende bedrijfsscholen, of wilt u kandidaten aanmelden? Neem dan contact op met: