Logistieke Academie

DSW is in samenwerking met het bedrijfsleven en het MBO de mogelijkheid aan het onderzoeken om te starten met een BBL-opleiding logistiek. De wens is om in september 2021 te starten met de opleiding.

De Logistieke Academie is een combinatie van een MBO 1 en MBO 2 opleiding.  Gedurende de opleiding gaan leerlingen één tot twee jaar lang 1 dag in de week naar school en 3-4 aan het werk bij een logistiek bedrijf.  De werkgever draagt zorg voor de opleidingskosten en biedt de leerling een salaris. Na één tot twee jaar (afhankelijk van het niveau) heeft de leerling een mbo-diploma op zak.

Wilt u een leerling aanmelden voor de opleiding of heeft u vragen? Neem dan contact op met: Marjon Gillet | 06-18426087 | opleidingen@dswrijswijk.nl

 

Bedrijfsscholen

In samenwerking met werkgevers en onderwijsinstellingen uit de regio heeft Leerwerkbedrijf DSW verschillende bedrijfsscholen ontwikkeld. Het doel hiervan is het onderwijs en het bedrijfsleven beter op elkaar aan te laten sluiten.

Contact

Vanuit de gemeente kunnen kandidaten voor de verschillende bedrijfsscholen worden aangemeld. Heeft u vragen of wilt u een kandidaat aanmelden? Neem dan contact op met:

Marjon Gillet | 06-18426087 | opleidingen@dswrijswijk.nl

 

De Bouwacademie

DSW is in samenwerking met het bedrijfsleven en het MBO de mogelijkheid aan het onderzoeken om te starten met een BBL-opleiding tot assistent bouwen, wonen en onderhoud. De wens is om in februari 2021 te starten met de opleiding.

De Bouwacademie is een combinatie van een MBO 1 en MBO 2 opleiding.  Gedurende de opleiding gaan leerlingen één tot twee jaar lang 1 dag in de week naar school en 3-4 aan het werk bij een bouw- of techniekbedrijf.  De werkgever draagt zorg voor de opleidingskosten en biedt de leerling een salaris. Na één tot twee jaar (afhankelijk van het niveau) heeft de leerling een mbo-diploma op zak.

Wilt u een leerling aanmelden voor de opleiding of heeft u vragen? Neem dan contact op met: Marjon Gillet | 06-18426087 | opleidingen@dswrijswijk.nl

 

Groenacademie

In september 2020 is de Groenacademie gestart!

De Groenacademie is een combinatie van een MBO 1 en MBO 2 opleiding.  Gedurende de opleiding gaan leerlingen één tot twee jaar lang 1 dag in de week naar school en 3-4 aan het werk bij een groenaannemer. De werkgever draagt zorg voor de opleidingskosten en biedt de leerling een salaris. Na één tot twee jaar (afhankelijk van het niveau) heeft de leerling een mbo-diploma op zak. Klik hier voor de flyer.

Heeft u vragen of wilt u een kandidaat aanmelden voor volgend schooljaar? Neem dan contact op met:

Marjon Gillet | 06-18426087 | opleidingen@dswrijswijk.nl

Nieuw 22b Heijmans

De Schoonmaakacademie

Leerwerkbedrijf DSW is in samenwerking met het bedrijfsleven de mogelijkheid aan het onderzoeken om te starten met een schoonmaakopleiding.

Gedurende de opleiding gaan leerlingen 1 dag in de week naar school en 4 dagen aan het werk bij een schoonmaakbedrijf. De werkgever draagt zorg voor de opleidingskosten en biedt de leerling een salaris voor de uren dat de leerling werkzaam is in het bedrijf. Na een jaar heeft de leerling een MBO 1 diploma op zak.

200105 DSW Website 1858 1

Contact

Wilt u meer weten over de verschillende bedrijfsscholen, of wilt u kandidaten aanmelden? Neem dan contact op met:

  • Marjon Gillet, projectleider bedrijfsscholen | T: 06-18426087 | E: m.gillet@dswrijswijk.nl