Verkort de weg naar werk

De Binnenbaan, werkbedrijf in Zoetermeer en regio

Iedereen een kans op werk. Dat is onze droom, want wij geloven in de waarde van werk. Werk geeft betekenis, inkomen, sociale contacten en daardoor meer welzijn. Dankzij onze inzet krijgt iedereen een kans op werk. 

De Binnenbaan is ondernemend, innovatief en resultaatgericht en heeft als doel mensen zo regulier mogelijk aan werk te helpen. Wij geloven in de kracht en talenten van mensen, ook wanneer zij belemmeringen op de arbeidsmarkt ervaren. Wij ontwikkelen trajecten om kandidaten in een veilige en vertrouwde werkomgeving te begeleiden richting een eerste of volgende stap op de arbeidsmarkt. Ook bieden we werk aan mensen die dat (tijdelijk) nodig hebben.  

Wat doet De Binnenbaan?

We vinden het net zo belangrijk om te weten wat de behoeften van ondernemers zijn. De Binnenbaan is een kenniscentrum dat niet alleen werkzoekenden ondersteunt, maar ook werkgevers ontzorgt. Wij informeren ondernemers over arbeidsmarktontwikkelingen, koppelen werkgevers aan werkzoekenden voor individuele vacatures en werken met groepen medewerkers bij werkgevers op locatie. Als onderneming met publieke aandeelhouders zijn wij een strategische partner voor gemeenten, onderwijs, zorg en werkgevers. Met onze partners werken wij aan een inclusieve arbeidsmarkt.
 
Door samen te denken en te doen verkort De Binnenbaan de weg naar werk.

We zijn er voor werkzoekenden

Bij De Binnenbaan geloven we in de waarde van werk. Onze ervaren werkregisseurs zijn experts op het gebied van de ontwikkeling van mensen. Wij brengen in kaart wie je bent, wat je talenten zijn en wat je nodig hebt om een stap op de arbeidsmarkt te zetten. Of dit nu een training is of een werkervaringsplek; wij hebben de kennis en kunde in huis om je verder te ontwikkelen. Samen met ondernemers bieden wij werkervaringsplaatsen aan en verbinden wij kandidaten en werkgevers. Zo zoeken wij een passende werkplek waarop iedereen op zijn of haar niveau kan meedoen. Wil jij weten wat De Binnenbaan jou kan bieden? 

Lees dan hier verder

De voordelen voor werkgevers

Werkgevers nemen wij werk uit handen. Of u nu een groep medewerkers bij u op locatie aan het werk wil hebben, werk uit wil besteden, uw productieproces onder de loep wil laten nemen, een vacature heeft of een ander arbeidsmarktvraagstuk heeft: bij ons bent u aan het juiste adres. Onze accountmanagers werken integraal samen in het WerkgeversServicepunt Zuid-Holland Centraal (WSP ZHC). Hierdoor beschikken wij over een groot netwerk in de regio waardoor wij u kunnen adviseren over de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en de invulling van werk. Samen met u maken wij werk van werk! Meer lezen over mogelijkheden voor werkgevers?

Lees dan hier verder